candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Shontelle Сря Дек 23, 2009 10:20 pm | |
|
Шонтъл Уейн е родена на 4 октомври 1985 г. в Сейнт Джеймс, Барбадос, на Реймънд и Бевърли Лейн. Тя има две млади сестри, Райан и Рея Уейлс. В спорта тя е голям конкурент. "Тренирам Лека атлетика", казва тя. Като дете, Шонтъл казвала майка си, че тя ще е в къщата на един приятел, но след това е бягала на разстояние до звукозаписно студио.
Шонтъл е студентка в Университета на Антилските острови, пещера Хил Училищен в Барбадос (в момента на изчакване) и е на път да стане адвокатка, преди да SRC, същия етикет известен за откриване на приятелката си Риана, видя таланта си. . Тя пише песента "Roll Гал Това" за регионално известен Alison Hinds. Песента е голям успех в Карибския басейн, Ню Йорк, Маями и Европа. Нейната лирична песен помогнала да изпълнява с Natahlee Бърк (друг художник от Барбадос). Техният хит е "Цветове", която е една песен показва гордостта на Barbadian се справила толкова добре, че ремикс е направена да представлява целия Карибски басейн. | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Shontelle Вто Юли 27, 2010 8:55 pm | |
| Слушала съм само една нейна песен Impossible и песента ми харесва. Не съм й фенка по принцип. | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Shontelle Нед Авг 07, 2011 12:09 am | |
| Не съм и фенка ,но ми харесва само няколко нейни песни. | |
|