| Maybe... | |
|
+3LightOne - NataLiya ~ -freak Cookie *b* 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
-freak Cookie *b* Неспасяем
Warn : ( : * Бiсkвiтka <33 Брой мнения : 1082 Reputation : 1 Join date : 23.10.2009 Age : 25 Местожителство : Варна^^
| Заглавие: Maybe... Вто Дек 22, 2009 2:04 am | |
| Така...сега да не започнете да ме обвинявате,че копирам. С една моя приятелка пишем история. Все още сме на 5-тия епизод,но т'ва не ми пречи да я пусна.
Да се запознаете с героите:
Алисън Тейлър-Добро момиче...Тя е новата в града и й е трудно да си намери приятели. Мария Тейлър-Нейната по-голяма сестра,която е студентка в този град. Тя се опитва да запознае Алисън с някои симпатични хора. Брияна и Миранда Джоунс-Познати като ,,Близначките Джоунс''. Те са високомерни и всебични. Подиграват се на Алисън. Кели-Срамежливата съседка по чин на Алисън. Джеймс-Мария е влюбена в него,но той харесва Кели. Зак-Той мисли,че може да има всичко. Влкючително и Алисън. Матю-Единствения приятел на Алисън. За съжаление се срещат рядко,защото родителите му пътуват често. Фернандо-Той е испанец. Мисли се за твърде различен от другите. Иска да се запознае с отбора на Реал Мадрид (мисли само за футбол...и момичета)
1-ви епизод:
-Защо на мен?-извика Алисън право в лицето на Мария. -Али,тук не е чак толкова зле. Скоро ще си намериш приятели. Като мен. -На теб ти е лесно! Тук си от две години и вече си сменила две гаджета-ядосасе Алисън. Мария въздъхна. Това,което Брияна и бе разказала за нея не беше вярно. Тя само искаше да ядоса Алисън. Мария не беше такава. Тя само учеше там,но все пак си намери приятели. -Алисън,чуй сега:Вчера Матю ми каза,че ще идва в града в събота. Аз ще съм у Джеси и можете да дойдете тук да гледате филми. -Сериозно ли?! Матю,тук,събота?-се зарадва Алисън -Да. Ти какво мислиш? Че те будалкам? -Не,не...Просто...съм толкова щастлива.
На следващия ден будилникът звънна в 6:00 часа. Алисън стана и каза: -Здравей лош ден! От кухнята се усещаше мирисът на палачинки,заляти с кленов сироп. Алисън се зарадва,но изведбъж... -Уоу...Обичам те...Времето минава... Мария пееше. Алисън много я обичаше,но не искаше да я нарани като и каже в лизето,че не може да пее. Тя слезе по стълбите. -Здравей!-поздрави Али -Здрастиии!-изпя Мария Алисън примигна и взе една чиния с палачинки. Хвана кленовия сироп и изсипа още малко отгоре им. Мария започна да говори: -Та...днес сънувах прекрасен сън...Значи...Ти беше на училище,а аз бях на кино с някакъв канадец. Той беше много сладък. Ти изкара шестица по история и дойде в киното. После пък някакъв тип ти се навря пред очите. Ти много го хареса и седнахте да гледате филм. После канадецът...хм...мисля,че се казваше Крисчън ми подари кленов сироп. За ова реших да залея палачинките с нашия сироп. Алисън въобще не слушаше. -Да супер!-каза тя и тръгна към училище. -О...вижте кой си е дотътрил задника да тук-каза Брияна. -Загубенячката Алисън. Тези ръце...Ах! Какви са дебели. Ти мъж ли си?-каза подигравателно Миранда. Алисън не обърна внимание. Не й пукаше. Тя мислеше само за едно-конктролно по история. Днес щяха да правят такова,а тя никак не харесваше госпожата. Зачуди се:Какво ще стане?
Следва продължение... | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Maybe... Вто Дек 22, 2009 2:21 am | |
| Много е добро! Браво продължавай все така.. | |
|
| |
Warn : ( : * Бiсkвiтka <33 Брой мнения : 1082 Reputation : 1 Join date : 23.10.2009 Age : 25 Местожителство : Варна^^
| Заглавие: Re: Maybe... Вто Дек 22, 2009 7:45 pm | |
| 2-ри епизод:
-Пст...Алисън!-прошепна Зак. -Какво има сега? -Кажи ми орговора на 7-ми въпрос. -Няма! Пф...задръстеняк.-помисли си Алисън. Тя бе дълбоко замислена и се опитваше да си спомни всички ония дати,за които се питаше в контролното. Беше крайно задълбочена във всичко това историческо. Спомни си,че Мария й каза когато се изнерви да мисли за нещо друго. Тогава Алисън си помисли за ,това което сестра й й каза. После си спомни за пеенето й и се разкиска. -Алисън! Какво ти е станало? Толкова си умна,за това знаеш всичко ли?-каза г-жа Джеймисън. -Не г-жо-промълви Али. Ще убия Мария.-помисли си тя. Съсредоточи се във всичко. Е...всичко,за което пишеше в контролното. В междучасието Брияна реши да се лигави с новия ученик-Джъстин. Тя го харесваше и така го показваше. -Хей,готин! Казвам се Брияна,но ми викай Бри. -Здравей...хм...готина...Аз съм... -Знам кой си...Здрасти...Джъстин-прекъсна го Брияна. -Хм...вече съм известен. -Аха.-каза Брияна гледаща го право в очите. -Искаш ли...днес да отидем в парка? -Чакай малко. Брияна се обърна към Миранда и започна да подскача и да пее: -Имам среща с Джъстин...Имам среща с Джъстин...Йе! Джъстин я погледна и слисано каза: -Окей. Май това е да. -А...да. Ще се видим в.... -6 часа става ли? -Да. -Но...къде живееш? Трябва да те взема с колата. -О...ами...на 27-ма. -Аз на 15-та,но нищо. -Окей...Чао. -Чао.
Алисън се опита да заговори Кели: -Здравей,Кели. Аз съм Алисън,наричай ме Али. -Здравей.-каза слисано Кели. -Какъв ти е следващия час? -Музика. -И моя. Хайде да тръгваме. Алисън се радваше,че Кели се престраши да говори с нея.
Следва продължение... * Тези текст са мислите на хората. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Maybe... Вто Дек 22, 2009 7:56 pm | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Maybe... Сря Дек 23, 2009 12:40 am | |
| За да ми се доизясни картинката, може ли да посочиш годините на главните герои? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Maybe... Сря Дек 23, 2009 12:57 am | |
| - LightOne написа:
- За да ми се доизясни картинката, може ли да посочиш годините на главните герои?
Алисън Тейлър-17 год. Мария Тейлър-23 год. Брияна и Миранда Джоунс-17 дод. Кели-17 год. Джеймс-20 год. Зак-17 год. Матю-18 год. Фернандо-19 год. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Maybe... Сря Дек 23, 2009 1:05 am | |
| Ок. Айде ще поизчакам още няколко епизода преди да правя каквито и да било коментари. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Maybe... Сря Дек 23, 2009 3:24 am | |
| 3-ти епизод
-Пст...Кели!-прошепна Алисън -Да. -Искаш ли днес да дойдеш у нас? -С удоволствие. -Супер! -Кели,Алисън,ще ми изпеете ли нотите? -До,ре,ми,фа,сол,ла,си,до-Изпя Алисън. И тя като Мария не можеше да пее. -Ай,ай,ай...Алисън,трябва да се упражняваш. Кели... -До,ре,ми,фа,...ъм...сол,ла,си,..и до.-Изпя Кели. -Ти поне можеш да пееш. Научи нотите.-каза учителят.
След училище Кели или Алисън тръгнаха към дома на Али. -Знаеш ли какво,Али? Радвам се,че ме покани. -И аз.-каза тя с усмивка. След като стигнаха Мария готвеше. -Здравей,Мария. Запознай се с Кели. -Здравей,аз съм Мария. -Аз съм Кели. Не знаех,че Алисън си има съквартирантка. -Тя не ми е съквартирантка.-каза внезапно Алисън.-Тя ми е сестра. -О...извинявай. В такъв случай не знаех,че Алисън има сестра. -Хайде да се качваме,Кел!-каза бързо Али.
Телефона на Алисън звънна. -Ало.-каза тя. Беше Зак. -Здравей,сладурано. Искаш ли да дойдеш с мен на танците. -Зак,от къде ми имаш номера. -Сестра ти ми го даде. Казах й,че съм от научния клуб. Та..да или не. -Не.-отсече Алисън. -Хайде,Али. Моля те. Тя затвори нямаше време. -Кели? -Да. -Имаш ли рокля за танците? -А ти имаш ли с кого да отидеш? -Да. А ти? -Имам рокля,но нямам кавалер. Между другото кой е той? -Казва се Матю. Той ми е единствния приятел. И да си призная:Малко го харесвам. Кели се разкиска.
|
| |
Catch Me <3 Маниак
Warn : ( : nai-wurvejen taka li.. nai-wurwejen,wnimavaii;dd Брой мнения : 448 Reputation : 2 Join date : 14.12.2009 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Maybe... Сря Дек 23, 2009 3:55 am | |
| Давай Бории | |
|
| |
Warn : ( : * Бiсkвiтka &lt;33 Брой мнения : 1082 Reputation : 1 Join date : 23.10.2009 Age : 25 Местожителство : Варна^^
| Заглавие: Re: Maybe... Чет Дек 24, 2009 1:20 am | |
| 4-ти епизод
Кели и Алисън бяха погълнати от уроците. Те свършиха след три часа писане и мислене. Изведнъж Кели пондметна: -Ей,като не си от тук,къде си живяла преди? -Хм...всъщност съм живяла на още 2 места. Едното е Тексас. Толкова е хубаво там. А другото е Италия. -Ходила си в Италия? -Да...едната съпруга на татко беше от там. Стояхме там три години. -Едната? -Истинската ни майка почина преди 10 години.-при тези думи от окото и се отрони сълза. -О...-каза Кели и спря да говори. -Няма нищо. Сега баща ни е в Тексас. Понеже преживява труден момент аз трябваше да отида при Мария. Той й даде голяма сума пари за да си намери жилище. Тя се изхранв с парите на татко и работи. -Добре...каза Кели-Може ли да ми покажеш роклята си. -Да.-каза Алисън с усмивка. Тя разтвори големия си гардероб. Започна да разглежда закачалките. -Ето я!-каза тя й извади една къса лилава рокля. Тя имаше тюл отдолу,а на него бяха старателно пришити малки перлички,които нешо блестяха. -Уау-каза Кели. Али само се усмихна. -Страхотна е!-рече Кели. -Благодаря. Купихме само основата,т.е. роклята без украсите и тюла. Мария ми помогна да я оправя. -Имаш много добра сестра. -Всъщност и аз знам,но не винаги я оценявам. Кели се усмихна и каза: -А можеш ли да ми покажеш кавалера си? Алисън се разрови из албумите си и намери негова снимка. -Може ли да ми го дадеш на заем?-каза Кели и се изкиска. -Не. Той е саамо мой!-Али също се засмя.
Следва продължение.... | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Maybe... Чет Дек 24, 2009 1:24 am | |
| Супер е.. Радвам се, че си включила нещо свързано с футбол ^^ | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Maybe... Чет Дек 24, 2009 1:44 am | |
| Много е интересно. БРАВО! | |
|
| |
Warn : ( : * Бiсkвiтka &lt;33 Брой мнения : 1082 Reputation : 1 Join date : 23.10.2009 Age : 25 Местожителство : Варна^^
| Заглавие: Re: Maybe... Чет Дек 24, 2009 8:46 pm | |
| Finally! Докопах се до епизодите. 5-ти епизод:
На следващия ден в училище Али забеляза Фернандо. -Здравей,аз съм Алисън. А ти? -Аз се казва Фернандо.-каза той със странен акцент. Али направи физиономия и продължи да пита: -Явно си нов тук. От къде си? -Аз живя в Мадрид в Испания. Но с преместиха тук.-на развален английски. -Аз съм живяла в Италия. Какъв е първия ти час?-попита Али с усмивка. -Има Френски. Ти? -И аз. -А ще ме заведе ли до кабинета? -Да. Двамата тръгнаха до кабинета. За съжаления Зак ги забеляза. -О...Здравей Али. Как си съкровище?-каза Зак. -Ъм...Зак,дрогиран ли си? -Не,не съм. Нали сме гаджета? -Какво значи ,,гаджета''?-попита Фернандо. -После ще ти кажа.-рече Алисън. -Je t'aime-каза Зак. -О...научил си как се казва ,,Обичам те'' на френски? Голям праз.-каза Алисън и викна на Фернандо-Хайде да тръгваме! Той я последва и пита: -А какво значи ,,гаджета''? -Кагато двама души са нещо повече от приятели и имат връзка...Ами...като по филмите. -Разбира.-каза момчето.
В часа по френски не се случи нищо особено. Прост час като другите. В междучасието Алисън отиде при Кели. Беше време за обяд. Те взеха храна и отидоха да се разхождат. Видяха Фернандо да играе футбол на училищния стадион. -Добър е-каза Кели. -Ти въобще знаеш ли нещо за футбола? -Не,но ми изглежда добър. -О...Алисън. Какъв изненада. Коя е твой приятел?-каза Фернандо. Кели се намуси,а Алисън каза: -Това е Кели. -Приятен ми е Кели. -И на мен.-каза намусено тя.
Следва продължение... БТВ:Търсим някой да я направи на видео в замунда. Ако има някой желаещ да пише ЛС. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Maybe... Чет Дек 24, 2009 8:50 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Maybe... Пет Дек 25, 2009 6:59 pm | |
| 6-ти епизод:
Кели и Алисън имаха час по Физическо. Зак също беше в този час. -И така,ученици. Сега момичетата да направят някой упражнения. Момчетата от футболния отбор на игрището,а другите да отиват при момичетата.-зарече г-жа Милър. Алисън се огледа. За нейно нещастие Зак не беше футболист и сега стоеше зад нея. Тя отиде до другия край на салона,където бяха Брияна и Миранда. Али знаеше,че Зак не иска да се приближава до тях. Е...не че тя изгаряше от желание. -О...Алисън-Палисън дойде при нас!-каза Миранда. На Али не й пукаше какво казват те. Кели видя Алисън и също отиде при тях. -О...Кели-Пели...-каза Миранда. -Млъкни...Веднага!-прекъсна я Брияна.
След училище Кели и Алисън отидоха в парка. -Али,на 13-ти април е моя рожден ден. Ще можеш ли да дойдеш?-каза Кели. -Разбира се! Днес коя дата сме? -5-ти. -А..добре. -Защо питаш? -Защото утре имам среща с Матю. Тъй де...Утре ще гледаме филми,а вдругиден са танците и... -Да,да. Спокойно.-каза Кели и се усмихна. -Ти...кой ти е любимия филм? -Здрач. Тотално съм влюбена в Робърт Патисън. -А на мен-Бебето беглец. Това е класика в жанра гледала съм го поне милион пъти. -Милион,поне? -Шегувам се... -Вече е време да се прибирам. Чао!-каза Кели. -Чао!
Алисън се прибра с нетърпелива усмивка. -Какво има Али?-попита я Мария. -А,нищо...Просто нямам търпение за утре. -Аха...
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Maybe... Пет Дек 25, 2009 7:04 pm | |
| | |
|
| |
..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] Луд фен
Warn : Брой мнения : 372 Reputation : 0 Join date : 22.10.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Maybe... Пон Дек 28, 2009 3:04 am | |
| Супер е! Браво Бори | |
|
| |
| Заглавие: Re: Maybe... Вто Дек 29, 2009 6:46 pm | |
| Хора...Не се чудете защо не пускам епизоди. Скоро имахме гости и някой ги е изтрил всичките. Сега ще карам Валерия да ми ги праща. Ако не може ше почвам пак да ги пиша. | |
|
| |
..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] Луд фен
Warn : Брой мнения : 372 Reputation : 0 Join date : 22.10.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Maybe... Вто Дек 29, 2009 6:55 pm | |
| Ооо нее. Дано скоро си ги възстановиш! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Maybe... | |
| |
|
| |
| Maybe... | |
|