rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Respect - Колко жалко 2 Съб Дек 19, 2009 2:20 am | |
| Колко жалко 2 Крум) Свърши ми хартията, а ако нямам кфо да пиша не успявам да се боря с простотията. Тя не е проблем за мен, не и за хората така казват хората. Аз мразя хората! За 'тва приятелю ще ходим с шевове, понеже в собствените си глави сме шефове стоим и мачкаме всички други та да сме повече. И колко сме повече ? Няколко лева повече ? Ходи на някой друг да правиш фокуси! В години аз се чувствам на хиляда, а ти на колко си? Не ме разбирай погрешно! Аз не съм голям, но съм малко по-голям от теб защото се усмихвам сам. В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета. Нека ти напомня днес аз какво съм дал колко жалко 2 fuck BG life style.
(Donna)
I can feel it coming in the air tonight, oh Lord And I've been waiting for this moment for all my life, oh Lord, oh Lord
(Nasio)
И давай още, готов съм за него съдбата ми нарежда се като конструктор Lego. Фенът тича иска мисълта ми да открадне, точно време колкото една сълза да падне. Нямам гордост, изгубих я преди години. Животът ми е папка с музика и празни рими. Почвам да раздавам песни за обидени в ръката с бутилка в другата успокоителни. Щом дишам, с господ или със смъртта сме гъсти ? Семейството в сърцето за останалите пръсти. И клюките ви са черешката на тортата. Найш'кво fuck 'кво говорят хората. Life style на богатите и известните не съм оня и с парите, но съм тоя с песните. И после питаш що не ми се занимава ? Как да кажа за нещо че става, като не става
(Donna)
(Цецо)
Пътеката ли стана тясна или ний пораснахме, гледайки нагоре малко се захласнахме. И ще плача, докато се влача. Нагърбен с непосилната задача, да живея не само за оцеляване от болестта на хората няма оздравяване. И по-добре днес да бъда гладен и утре мъртъв да съм тук, а не забравен. И не искам нищо в замяна не ми пука кво става на екрана. Кога на някой си му бил дебюта ? поредния парцал с лъскави бижута. Няма нужда да ме убеждаваш в това как сам се заблуждаваш. Кажи ми честно, ти добре ли си ? Защото аз съм, когато съм себе си.
( | |
|