rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Respect - Заедно срещу съдбата Съб Дек 19, 2009 2:13 am | |
| Заедно срещу съдбата Оу Две нула нула девет Respect Records
Живота е нагъл, и ти го знаеш нали ? Обаче има неща които той не може да вземе колкото и да ги иска. И следващия път когато протегне ръка към нещо твое ...
... Кажи му да не бара, Запали цигара, Майка ти стара, живот, ще духаш попара ! Кажи направо к'во ще искаш във замяна от мене, Когато утре пожелая всичко освен тебе ? Нищо не опира до създадели, Поздрав за всички педерази в скоби "Мойте приятели". Всеки пренебрегва болките когато финишира пръв, Без значение, че те лъже в обиколите. И не е тъпо, такъв е живота, Седи си на стола мухльо, чакай джакпота ! Не искам да си силен, искам да си слаб. Искам да залагаш всичко, и да си валат ! Искам да се бориш, искам да кървиш ! Искам да падаш, но да знаеш, че вървиш ! Искам да ми обясняваш, но да не разбирам ! Искам да умираш всеки път когато аз умирам !
Не ме вини, че всяка загуба приемам лично. И ако моето е лесно ела до мен и виж всички плащаме за всичко. Не навеждай главата, аз ще съм до теб в това, Заедно срещу съдбата, а тя, а тя е сама ...
Взе достатъчно, спри до тук ! Искам си своето приличайки на луд. Когато аз съм слаб, а ти си силен, Когато не уверен съм, а ти стабилен. Писна ми от теб, така наречен живот. Да взимаш даже свободата ми, превръщайки ме в роб. За което съжалявам, и ще продължавам. Повярвай ми повече не ще ти позволявам, Да крадеш от мен щастие, давайки ми ти надежда. После да си същия който ме подвежда. Ще дойде време казвам ти, всичко ще е друго. Някъде далеч от отношението ти грубо. Най-щастливия човек със усмивка на лицето, Повярвай, не ще ми бъде кърваво сърцето ! Не искам да те помня, не искам да те знам, Остави на мен живота, да си го живея сам!
Не ме вини, че всяка загуба приемам лично. И ако моето е лесно ела до мен и виж всички плащаме за всичко. Не навеждай главата, аз ще съм до теб в това, Заедно срещу съдбата, а тя, а тя е сама ...
Не ме вини, че всяка загуба приемам лично. И ако моето е лесно ела до мен и виж всички плащаме за всичко. Не навеждай главата, аз ще съм до теб в това, Заедно срещу съдбата, а тя, а тя е сама ... | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |