Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Beezus and Romona

Go down 
+52
SellyGomezFan
catherine♥
LightOne
*Радии <3
iwkaa™
Lady_Mi
Тuтu. ♥
Moni_Selena_Gomez
aPrettyLittleLiar ^^^
selityy_fen
~Paradis♡
МаНдАрИнКаТа
~Saranghe ♡
bosscho
betito973
Adrian
foxxie.
mims..
*SelZzZ*
Barbie.
Kimberly
^^бубс...
debiita
Сwет0с
Нинзи ^ <3
Alice~
цветuu**
Guilty Pleasure {h}
~Rossita
monini
Miley_Selly
Catch Me <3
selena_fen
Keep It Real ;)
rozaLie
Mиckey ;]]
paci1111
U make me so hot
Selena-Gomez
Selena_Gomez*
:..КифладжкийкА..:
lovely_girl3
- NataLiya ~
...:СиС:...
candyx. .
A d i ♥
Selena_swim
ж0ричА`
x_HeAdFiRsT_x
selena1992
ДанС
Kat3t0 ♥
56 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5
АвторСъобщение
iwkaa™
Редовен
Редовен
iwkaa™

Warn :
Beezus and Romona - Page 5 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Beezus and Romona - Page 5 Right_bar_bleue

( : HaPpY HoLiDaYs !!!
Брой мнения : 260
Местожителство : София

Beezus and Romona - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Beezus and Romona   Beezus and Romona - Page 5 Icon_minitimeНед Окт 31, 2010 12:42 am

Казвам ви няма да го има в България!Иначе вече може да му се радваме в Замунда!!! sun ИЗТЕГЛИ ТУК!
Върнете се в началото Go down
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :
Beezus and Romona - Page 5 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Beezus and Romona - Page 5 Right_bar_bleue

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

ПисанеЗаглавие: Re: Beezus and Romona   Beezus and Romona - Page 5 Icon_minitimeНед Окт 31, 2010 12:46 am

Снощи изгледах филма! Много е хубавв! Пълен е със забавни сцени. Много добре подбран кастт! Очаквах обаче повече сцени със Сел, ноо .. и така беше супер! sun
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: Beezus and Romona   Beezus and Romona - Page 5 Icon_minitimeПон Ное 01, 2010 3:28 am

Ще се гледа задължително!sun Сигурно ще е як!!

Рос. :)
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Beezus and Romona - Page 5 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Beezus and Romona - Page 5 Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: Beezus and Romona   Beezus and Romona - Page 5 Icon_minitimeСъб Ное 20, 2010 8:47 pm

Най-накрая ми се отвори време да го гледам. И имам една дума за него:

Terrifical !!!xa

Няма какво да се кривя, нямах големи очаквания от филма. В смисъл знаех, че ще е приятен, но просто поредният приятен филм. Но за кой ли път шапката ми бе скрита. Страхотно филмче с интересно развитие на сценария. Особено ме впечатли сцената на развръзката, в която Рамона си тръгна. Виках си сега тука ще го извъртят яко левашката и Рамона няма да изпълни заканата. Затова доста се изненадах, когато майката й даде куфара и я остави да върви. ТОЛКОВА ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ! Хареса ми нестандартността в на пръв поглед баналните случки. Рамона си игра чудесно, впечатление ми остави и Сандра Оу (учителката), която няколко години свикнах да я гледам в друга светлина.

И накрая разбира се Селена. Великолепна работа! Показа богат диапазон от емоции и ме накара да й вярвам - което е и най-важното за една актриса.

Доволен съм. Определено ще остави спомен в главата ми. Което за моя милост си е чиста десетка по субектометъра.
^^бубс...
Неспасяем
Неспасяем
^^бубс...

Warn :

( : ЗДР на Всички
Брой мнения : 846
Местожителство : Търговище

ПисанеЗаглавие: Re: Beezus and Romona   Beezus and Romona - Page 5 Icon_minitimeНед Ное 21, 2010 1:23 am

Филмът наистина беше много хубав!
catherine♥
Маниак
Маниак
catherine♥

Warn :

( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3
Брой мнения : 426
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Beezus and Romona   Beezus and Romona - Page 5 Icon_minitimeВто Апр 19, 2011 1:21 am

Напълно ще бъда откровена.Нямах изобщо никакви очаквания за филма.Струваше ми се,че ще бъде голяма боза.Точно заради това и все не се наканвах да го изгледам.Днес,макар и късно,се наканих и мога да кажа,че съм много доволна smile Филмът е типичният американски семеен филм,в който присъства типичното американско семейство и има смешни случки,но беше наистина добър!!!Играта на Селена изключително много ми хареса,сюжетът беше много добър...какво повече да кажа? In Love Добра работа! cool
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Beezus and Romona - Page 5 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Beezus and Romona - Page 5 Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Beezus and Romona   Beezus and Romona - Page 5 Icon_minitimeПет Май 06, 2011 4:48 pm

Изгледах филма. Немах друга работа. По време на самия филм ми се доспа. Яко. Не беше нещо особено. Имаше обаче силни моменти.

Joey King БОГИНЯ!
https://twitter.com/#!/rozaLiex
SellyGomezFan
Нов
Нов
SellyGomezFan

Warn :

Брой мнения : 5
Местожителство : Вiдiн

ПисанеЗаглавие: Re: Beezus and Romona   Beezus and Romona - Page 5 Icon_minitimeПет Юни 24, 2011 4:16 pm

Аз все още не съм си го изтеглила. sad Не знам от къде. xa Предполагам от Замунда, нали?

Пунктуация.
П.П. И да от замунда. :)
*Миххи.
`Melody
Неспасяем
Неспасяем
`Melody

Warn :
Beezus and Romona - Page 5 Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Beezus and Romona - Page 5 Right_bar_bleue

Брой мнения : 3220

ПисанеЗаглавие: Re: Beezus and Romona   Beezus and Romona - Page 5 Icon_minitimeПет Юни 24, 2011 6:07 pm

Гледах филмчето, не е зле. Хареса ми, но не беше кой знае какво. Явно предпочитам екшън Beezus and Romona - Page 5 1569189586!
http://borianana.tumblr.com/
Anityyy1998
Напредващ
Напредващ
Anityyy1998

Warn :

Брой мнения : 71
Местожителство : Враца

ПисанеЗаглавие: Re: Beezus and Romona   Beezus and Romona - Page 5 Icon_minitimeЧет Юли 07, 2011 7:40 pm

Аз гледах филма много отдавна и много ми хареса и особено Сел много добра актриса е!
iozi
Нов
Нов
iozi

Warn :

Брой мнения : 9

ПисанеЗаглавие: Re: Beezus and Romona   Beezus and Romona - Page 5 Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 7:03 am

Нямам тарпение да видя Сел в клипчетата сега. good 110
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :
Beezus and Romona - Page 5 Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Beezus and Romona - Page 5 Right_bar_bleue

Брой мнения : 4596
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Beezus and Romona   Beezus and Romona - Page 5 Icon_minitimeПет Авг 05, 2011 8:19 pm

Страхотен филм. Beezus and Romona - Page 5 401723
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Beezus and Romona   Beezus and Romona - Page 5 Icon_minitime

Beezus and Romona
Върнете се в началото 
Страница 5 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Ramona and Beezus
» Ramona and Beezus: Stills
» Зад сцените на Ramona and Beezus
» Ramona and Beezus Clips
» Ramona and Beezus Premiere

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Селена Гомез / Selena Gomez :: Филми / Movies :: Ramona and Beezus-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Un forum gratuit | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии