rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Respect - Венец на славата Съб Дек 19, 2009 1:58 am | |
| Венец на славата Небето се къса от викове пукате ни,падат щитове. Мойте Хора са там,аз сам знам болка има и аз ще съм там. Как да хвана рацете им аз съм доло кажете им! Пясък крие лицето ми към земята гледа сърцето ми ! До мен се бият детето ми пада там кадето ти вчера беше паднал ранен но никога подчинен. Кръв Крие очите ти. Кой ще пази душите ни? Кой е жив да ме гледа как мъртав викам победа !?!
Изгрева свети в очите ми слънце топли сълзите ми чия ли е кръвта по рацете ми? Усещам как силно тупти. Много бяхме сега сме аз и ти ! Роби,животни безмислени свобода,миг в мечтите ни Дали живота е истина или смърта е измислена? Няма да водата в пристана. Ранен,но с болка единствена. Паднал себе си виждам, защо не усещам че дишам. Незнам това ли е тя дали това е смърта !?!
Бой във битка за свобода често оръжие срещу врага! днес любовта ме зарежда с нови сили хората повеждам! капан заложен вече съм вътре тясно е неможе да се мръдне! ще се пребори ли нашата тактика обречени не и на практика! Паника в чуждите редици край на големите критици! няма невъзможно доказахме да се предадем отказахме. Омраза-Най силния съюз предизвикаме трус! Търпят сърцата ни смели живеем и когато сме умрели ! | |
|
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Respect - Венец на славата Съб Дек 19, 2009 1:59 am | |
| | |
|